Bliv fri for rotter !

Professionel rådgivning om forebyggelse og bekæmpelse af rotter

Anerkendt af Miljøstyrelsen

Tilmeldingsformular

Benyt formularen herunder eller ring tlf. 50 70 59 99

Handelsbetingelser og Persondatapolitik ses nederst på denne side.


Tilmeldingen er altid åben !

Du skal blot gennemføre et opfølgningskursus inden gyldighedsperioden udløber.


 
 
 
 
Hold 24-A1: Tilstedeværelseskursus, 31. august 2024
Hold 24-A2: Tilstedeværelseskursus, 2. halvår 2024 (dato ikke fastlagt)
 
 
 

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for tilmelding til arrangementer, herunder kurser, foredrag, rådgivning samt køb af produkter m.v.

Tilmelding af arrangementer (kurser, foredrag m.v.)
Tilmelding foregår ved direkte henvendelse på tlf.: 50 70 59 99 eller via tilmeldingsformularen på hjemmesiden www.nulrotter.dk

Tilmelding sker altid efter først-til-mølle-princippet.

Ved tilmelding til R2-autorisationskursus og R2-autorisation, opfølgningskursus, bekræfter tilmeldte samtidig på tro og love, at tilmeldte opfylder gældende adgangskrav.

NulRotter.dk fremsender faktura ved tilmelding. 

Ved tilmelding accepteres vilkårene i handelsbetingelserne.

 

Fortrydelsesret/afmelding af arrangementer (kurser/foredrag m.v.)

Alle tilmeldinger foretaget via Nulrotter.dk er bindende, med forpligtigelse til betaling af tilmeldingsgebyr, dvs. arrangementspris.

 

Det er dog muligt at fortryde sin tilmelding indtil 14 dage efter tilmelding. NulRotter.dk refunderer det betalte tilmeldingsgebyr fuldt ud. Bemærk dog, at fortrydelsesretten ikke gælder, hvis tilmelding foretages senere end 14 dage før arrangementets afholdelse.

 

Det er muligt at afmelde et arrangement indtil 4 uger før arrangementets afholdelse. NulRotter.dk refunderer det betalte tilmeldingsgebyr minus et administrationsgebyr på 250,- kr. Meddelelse om fortrydelse/afmelding skal ske skriftligt til info@nulrotter.dk eller pr. brev.

Forhindres deltagelse, kan tilmelding overdrages til anden person.

 

Aflysning/udsættelse af arrangementer (kurser/foredrag m.v.)
Ved aflysning eller udsættelse af et arrangement vil NulRotter.dk give besked til de tilmeldte omgående. I tilfælde af aflysning af et planlagt arrangement refunderes det indbetalte tilmeldingsgebyr.

I tilfælde af udsættelse af et planlagt arrangement, skal tilmeldte give NulRotter.dk besked senest 5 hverdage efter denne har modtaget besked om ny afholdelsesdato, såfremt denne ikke ønsker at deltage. Hvis tilmeldte ikke giver en tilbagemelding indenfor den angivne tidsfrist, anses tilmeldingen for værende bindende. Såfremt tilmeldte inden fristens udløb har givet besked om at denne ikke ønsker at deltage, tilbagebetales tilmeldingsgebyret.

NulRotter.dk forbeholder sig ret til at aflyse eller ændre planlagte kurser og andre arrangementer, herunder både tilmeldingspris, indhold samt underviser.

 

Rådgivning

Det er meget vigtigt for NulRotter.dk at sikre alle vores kunder forstår, hvad det er de skal forvente af den rådgivningsydelse de modtager. Derfor er forventningsafstemning et nøgleord, hvorfor en skriftlig aftale altid indeholder en ydelsesbeskrivelse, eventuelle usikkerheder, hvordan og hvornår NulRotter.dk leverer rådgivningsydelsen. Da rådgivningsydelserne er meget forskellige, kan en ydelse være en personlig rådgivning og evt. på en specifik lokation, en mail med et notat, en liste, en skitse eller tegning. 

I henhold til den skriftlige aftale, der udarbejdes af NulRotter.dk, fremgår betalingsbetingelserne og af den fremsendte faktura fremgår de betalingsoplysninger, der skal anvendes ved betaling.  Ved indgåelse af aftale om rådgivning accepteres vilkårene i handelsbetingelserne.

 

Køb og levering af produkter

Ved køb af produkter accepteres vilkårene i handelsbetingelserne.

Fragtprisen bliver oplyst i forbindelse med din bestilling. 

For levering til udland, gælder særskilte fragtpriser, kontakt derfor info@nulrotter.dk.

 

Den forventede leveringstid bliver oplyst i forbindelse med din bestilling. Hvis at den bestilte vare er i restordre, vil du blive kontaktet af NulRotter.dk med info derom. NulRotter.dk frasiger sig ansvar for skader og forsinkelser, der er opstået på grund af force majeure. NulRotter.dk giver dig besked så hurtigt som muligt, hvis omstændighederne udgør force majeure. Force majeure kan f.eks. omfatte strejker, krig, naturkatastrofer og pandemier.

 

Levering sker med DAO eller PostNord. Hvis levering sker til pakkeboks, skal du være opmærksom på, at din bestilling kan blive leveret til en anden pakkeboks eller pakkeshop end den valgte, hvis der ikke er plads ved det valgte sted.

 

Vi anbefaler, at du kontrollerer varen/pakken for transportskader inden kvittering for modtagelsen. Kontakt NulRotter.dk hurtigst muligt hvis varen lider af en skade.

Er varen/emballagen beskadiget, kan du enten nægte modtagelse, hvorefter fragtmanden tager pakken med retur. NulRotter.dk skal herefter kontaktes. Du kan også modtage pakken, men kvittere på fragtbrevet "Modtaget med forbehold" og indholdet af pakken kan tjekkes efter fragtmanden er gået. Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du kontakte NulRotter.dk.

Det er vigtigt at emballagen bevares for evt. senere besigtigelse af transportør. Synlige defekter eller mangler bør anmeldes til NulRotter.dk på leveringsdagen eller senest dagen efter.


Levering af varer anses for sket, når fragtmanden har leveret varen på modtageradressen og du har modtaget varen. Vælges det, at varen må stilles, har du selv ansvaret for varen, så snart fragtmanden har stillet varen på modtageradressen. Skulle du ikke være der til at modtage en vare, som ikke må stilles, vil varen blive forsøgt leveret igen efter aftale med dig. 

 

Fortrydelsesret ved køb af produkter

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos NulRotter.dk. 

Følgende køb kan ikke fortrydes: Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give NulRotter.dk besked om, at du vil fortryde dit køb. For at lette håndteringen skal du sende en mail til info@nulrotter.dk eller et brev med oplysning om fakturanummer, telefonnummer. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give NulRotter.dk besked.

Hvis du har købt flere varer, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Når du har givet NulRotter.dk besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen retur. Du skal selv betale for at varen returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Udgiften for returnering/returfragt afholdes af dig.

 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker NulRotter.dk det beløb, du hæfter for. NulRotter.dk refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som NulRotter.dk tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor NulRotter.dk har modtaget din besked om, at du vil fortryde dit køb. NulRotter.dk tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. NulRotter.dk tilbageholder betalingen indtil varen er modtaget retur, medmindre du fremsender dokumentation for at have returneret den. NulRotter.dk modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamation ved køb af produkter

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, vil NulRotter.dk tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, om du skal have pengene tilbage eller evt. have afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation. Du skal opbevare den vare, som du har reklameret over, indtil det er afklaret, om den skal sendes retur til NulRotter.dk. Dette gælder uanset, om NulRotter.dk har fremsendt en ny vare til dig. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. NulRotter.dk skal kontaktes inden varerne sendes retur.

Hvis varen er blevet skadet under transporten, er det bedst at klage omgående.

Hvis du har fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, skal du sende en mail til info@nulrotter.dk eller et brev med oplysning om fakturanummer, telefonnummer og e-mailadresse, med angivelse af fejlen og kopi af den oprindelige kvittering/faktura, for at give en hurtigere sagsbehandling. Efter du har fremsendt din reklamation, vil du blive kontaktet af NulRotter.dk hurtigst muligt med instruktioner om den videre proces. NulRotter.dk anbefaler, at du ikke tager en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet. Er reklamationen berettiget, refunderer NulRotter.dk dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så NulRotter.dk kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb / din ydelse, skal du kontakte info@nulrotter.dk.

Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

Du kan klage via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

 

Rabatter
Bemærk at eventuelle rabatter kun kan benyttes én gang. Forskellige rabatter kan ikke kombineres, dvs. der kan kun benyttes én rabat per tilmelding/køb/ydelse.

 

Betaling

Alle priser på NulRotter.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv 25% moms.

Alle priser er dagspriser og opdateres løbende, da websitet regelmæssigt opdateres.

Der pålægges faktureringsgebyr på alle fakturaer.

 

Betaling kan foretages ved brug af bankoverførsel.
Ved bankoverførsel brug da venligst følgende konto:  

Arbejdernes Landsbank

Reg. Nr.: 5343

Kontonr.: 0464582

 

Angiv venligst fakturanummer i kommentarfeltet.

 

Betalingsfrist ved benyttelse af bankoverførsel er altid 8 dage, medmindre der er under 8 dage til afholdelsesdato af arrangement (kursus/foredrag m.v.) I sådanne tilfælde er betalingsfristen 5 dage, dog ikke senere end afholdelsesdato.

 

Ansvar
Hverken NulRotter.dk eller undervisere kan drages til ansvar for handlinger, råd eller anden form for information/rådgivning, kursisterne/kunden formidler til tredje part - før, under og eller efter afholdelse af et arrangement. NulRotter er ikke ansvarlig for person- og/eller tingskade i forbindelse med kurser/rådgivningsydelser/varekøb. 

NulRotter.dk's erstatningsansvar kan ikke overstige NulRotter.dk's honorar for udførelsen af den pågældende ydelse. NulRotter.dk's ansvar omfatter ikke ansvar for skader, følgeskader, herunder driftstab, tab af data, mistet fortjeneste, goodwill, image m.v. eller andre former for indirekte tab. Erstatningskrav imod NulRotter.dk forældes 1 måned efter kursisten/kunden bliver bekendt med eller burde være blevet bekendt med de omstændigheder, som begrunder et krav. Forældelse indtræder dog senest 3 måneder efter at kurset/rådgivningsydelsen, som kravet baseres på, er ydet. NulRotter.dk er ikke ansvarlig for rådgivning ydet af kursistens/kundens øvrige rådgivere, uanset om sådanne rådgivere er engageret med bistand af NulRotter.dk. 

 

Personlige oplysninger
NulRotter.dk forbeholder sig ret til at opbevare kontaktoplysninger og persondata på kursister. Oplysningerne anvendes primært til information vedrørende arrangementer og særlige tilbud. Kursister og undervisere kan, til enhver tid, framelde sig denne mulighed. Se desuden Persondatapolitikken.


Materiale
Brug af materiale vedrørende kursusinformation - publiceret på NulRotter.dk samt materiale udleveret før, under og efter arrangementerne - er beskyttet af loven om ophavsret og NulRotter.dk ejer alle sådanne rettigheder eksklusivt.


Forbehold
NulRotter.dk tager forbehold for indtastningsfejl, trykfejl, prisfejl og force majeure i forbindelse med information af/afholdelse af arrangementer. I tilfælde af tvivl om handelsbetingelser, forbeholder NulRotter.dk sig ret til at afgøre fortolkningen heraf.

NulRotter.dk forbeholder sig desuden ret til at ændre gældende handelsbetingelserne, uden forudgående varsel.

Grundet private omstændigheder kan der ikke tilbydes aftale om rådgivning og sparringsforløb vedr. ejendomme beliggende i Horsens Kommune.


/19. februar 2024

 

Persondatapolitik

Her kan du læse om, hvordan NulRotter.dk behandler dine data.


NulRotter.dk tager dataansvaret alvorligt, og sikrer lovlig og transparent databehandling.


For at beskytte dine persondata bedst muligt vurderes løbende, hvor høj risikoen er, for at databehandlingen påvirker dine grundrettigheder negativt. I tilfælde af behandling af følsomme persondata, gennemføres en analyse af konsekvenserne af databehandlingen for din privatlivsbeskyttelse samt iværksættes passende tekniske og organisatoriske sikringsforanstaltninger for at beskytte dine data bedst muligt.


Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål til behandling af persondata, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder til indsigt eller indsigelse over for vores databehandling, er du velkommen til at kontakte NulRotter.dk på info@nulrotter.dk.

NulRotter.dk giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest en måned efter din henvendelse er modtaget.


Behandling af dine personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden www.nulrotter.dk, indsamles og behandles en række af sådanne informationer, typisk: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, CPR-nummer, CVR-nummer, adresse, autorisations-/uddannelsesniveau og betalingsoplysninger. Dette i øvrigt kun hvis du tilmelder dig services direkte på hjemmesiden herunder: et nyhedsbrev, et kursus, anmoder om at modtage et prøvebevis eller anmoder NulRotter.dk om at kontakte dig for at besvare et spørgsmål om fx rådgivning osv. NulRotter.dk indhenter endvidere offentligt tilgængelige oplysninger om autorisationsniveau hos Miljøstyrelsen samt virksomhedoplysninger hos Erhvervstyrelsen til brug for markedsføring. NulRotter.dk behandler kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, der er defineret ovenfor. Formålet er afgørende for hvilken type data om dig, der er relevante. Det samme gælder omfanget af persondata. NulRotter.dk bruger fx ikke flere data, end dem der er brug for til det konkrete formål. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Så længe du er på kursus gemmes dine personoplysninger, og i alle tilfælde i mindst fem år hvad angår betalingsoplysninger og til brug for markedsføring af arrangementer, jf. Handelsbetingelser.


Sikkerhed

NulRotter.dk har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Videregivelse af oplysninger

NulRotter.dk videregiver personoplysninger til tredjepart, hvis dette er begrundet i lovmæssige krav, eller hvis der er tale om efterforskningsmæssige situationer og revisioner. NulRotter.dk videregiver oplysninger til Miljøstyrelsen ved efter gennemført R2-autorisationskursus eller R2-opfølgningskursus til brug for at du kan indhente din autorisation i Miljøstyrelsens Autorisations Database (MAB).  


Indsigt og klager ved personoplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, NulRotter.dk behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Kontaktoplysninger finder du øverst i denne politik.

Du kan også kontakte datatilsynet http://www.datatilsynet.dk/, hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger.


/oktober2023


Om NulRotter.dk

NulRotter.dk er en mindre kursus- og rådgivningsvirksomhed inden for forebyggelse og bekæmpelse af rotter. Grundlagt i 2022 af Tommy Krogh Abrahamsen, der har mange års erfaring og ekspertise inden for området. Tommy har siden 2011 arbejdet som rottekonsulent og er aktiv i forskellige arbejdsgrupper om rotter, herunder Danmarks Miljøportal og Miljøstyrelsen. 


NulRotter.dk er anerkendt af Miljøstyrelsen som kursusudbyder og leverer altid uvildig og vidensbaseret rådgivning og konsulentbistand.

NulRotter.dk

CVR-nr: 43168541

Autorisations-nr: 2023-R1-G-31043-23830

Copyright 2023 © Alle rettigheder forbeholdes

unsplash